Historik

HISTORIK

Her er et lille indblik i historien om Flying Moments

OnsdagsJamen's fødsel | 30 Novenber 2016

De før omtalte øve-aftener bliver et hyggeprojekt og ideen om at streame det til Facebook opstod.

Den første onsdagsjam ruller hen over Facebook med i alt 21 seere og har en varighed på

31 minutter og 35 sekunder.

Siden da er det blevet til et hav af OnsdagsJams.

Flying Moments opstår | 12 September 2017

Et bandnavn skulle findes og en aften hvor Tony sidder og taster "Flemming og Tony" ind i en navnegenerator, kommer navnet "Flying Moment". Et "S" blev tilføjetog Flying Moments opstod.

René bliver en del af bandet | 30 Maj 2018

Flying Moments søgte med lys og lygte efter en trommeslager, men uden held, så tanken om dansevenlige rytmer blev screenlagt og jagten på en keyboardspiller blev sat ind.

Telefonen ringede og René gjorde sin entre...

Der var blot et lille bitte "Men...!"

René spillede ikke keyboard!

Heldigvis havde han en Cajon (Trommekasse) under armen, så de savnede rytmer blev alligevel en realitet til glæde og gavn for mange.

Vores første intimkoncert | 19 Oktober 2018

Blot 6 måneder efter at René er blevet en del af bandet, afholder Flying Moments deres første intimkoncert på Cafe BackTee i Kokkedal Golfklub.

65 fremmødte gæster fik en prøvesmagning på bandets egne numre i første set og blev efterfølgende også forkælet med et hav af covernumre og dansevenlige rytmer.

Ytringsfrihed går viralt på FB |  23 juli 2020

Sangen Ytringsfrihed blev skrevet tilbage i 2018. årsagen var alt det polemik der var om højskolesangbogens sang med teksten "den Danske sommer er en ung blond pige" samt udfordringerne med at herrelandsholdet råbte "Store patter" i omklædningsrummet efter en sejr.

Vi havde en remse af frimodige ord, som vi ønskede at synge ind i en sang, og gerne på en legitim måde. Nu var muligheden der - Alligevel skulle der gå 2 år før den slog igennem på FB med over en million visninger på under en uge.

En mobiloptagelse delt på det rigtige sted var alt der skulle til. Desværre var Flemming ikke med denne dag, men han har taget revanche siden.

NR 1. på Itunes og på Spotify | 10 August 2020

Ytringsfrihed udkommer den 8. august 2020 og efter kun 2 dage ligger den nr 1. på Itunes over de mest købte nr. i Danmark. Kort efter rammer den nr. 1. på Spotify's virale hitliste, og der bliver den hængende på førstepladsen i 3 uger.

En landeplage er blevet født og bedst som vi håbede, ramte Coved-19 landet og alt gik i stå.

Heldigvis betår den endnu og i skrivende stund bliver den streamet ca. 3.000 gang om døgnet på Spotify.

Raschs pakhuz/Musikhuzet | 17 December 2021

Vores første koncert på et af de etablerede steder.

Musikhuzet på Bornholm tog kontakt. Det var en forrygende aften, desværre måtte vi undvære René, som var ramt af Corona. En koncert for et lille intimt men super oplagt publikum.

1. Million streams på Spotify | 15 Marts 2022

Marts måned 2022 rundede vi en milepæl af de helt store. Vores sang Ytringsfrihed rundede 1. Million streams på Spotify, herudover er der et hav af streams hos andre streamingtjenester.

Vi er mega stolte af hvad vi har opnået på så kort tid, trods Corona-nedlukning og de udfordringer der fulgte i kølvandet.

Fremtiden ser lys ud og vi ser nu frem imod den næste milepæl som er en Guldplade. Denne udløses ved 4.500.000 streams, så der er lidt vej endnu, men vi er fortrøstningsfulde, da den i skrivende stund streames 3.000 gange i døgnet.

Har du endnu ikke hørt den, så kan du høre den (her)

Kansas City Odense| 23 April 2022

Efter vores koncertoplevelse på Bornholm, havde vi fået blod på tanden efter mere, så vi besluttede os for at afholde en koncert centralt i Danmark. Valget faldt på Kansas City i Odense.

Denne gang var alle mand på scenen og med support fra et veloplagt publikum, fik vi afviklet endnu et brag af en koncert.

Ny Lead guitarist indtræder | 12 Juni 2022

Ulrich Madsen Vædelund "Gugge" indtræder i Flying Moments. Drømmen om en leadguitarist har længe spøgt i bandet og skønt både Flemming og Tony også spiller guitar, så bidrager Ulrich "Gugge" med en bred erfaring fra den store scene.

Gugge skal krydre musikken med fill-ins, soloer og erfaring - Så nu hvor bandet er på vej ind i en ny æra, passer det perfekt med en Leadguitarist der kan nuancere og krydre lydbilledet yderligere.

René melder sig ud af bandet| 14 Juni 2022

Efter 4 år på trommerne/Cajonen i Flying Moments melder René overgaard sig ud af bandet. Vi har haft en masse vidunderlige timer sammen på landevejen, i studiet og på diverse events med mere. Vi ønsker ham held og lykke på hans færd, og ser frem til at kunne præsentere en ny mand bag de rytmiske toner i nær fremtid.

CHANGE

CHANCE

Ny lyd på trommerne | 26 Juni 2022

Erling Strini Stryhn indtræder som trommeslager/cajonspiller i Flying Moments.


Stryhn kommer med en bred erfaring fra diverse musikscener, hvor han har spillet alt fra rock og blues til jazz og pop.

Vi glæder os meget til at kunne præsentere ham på de skrå brædder og er sikre på at han bidrager positivt til udviklingen i Flying Moments.

Dansktoppen DK4 | 16 Januar 2023

Dansktoppen skal da have et skud


Tirsdag den 10 Januar var vi til TV-Optagelse til Dansktoppen på DK4. Mandag den 16 er vi pre-bobler og i skrivende stund er vi, takket være vores trofaste følgere, nu med på Dansktoppen.

(Se vores performance her)

4 blev til 3 | 18 Februar 2023

Det er med blandede følelser at vi ophører samarbejdet med Ulrich "Gugge" Madsen.


Efter kun 10 måneder i Flying Moments, måtte vi indse at Gugge hellere ville være et andet sted, så vi gik hvert til sit. I skrivende stund er han at finde hos Martini og Hjort, hvor vi ønsker ham alt det bedste på hans færd. Vi vil mindes de gode stunder vi nåede at få sammen.

Den spæde start |  Sommeren 2016

Flemming og Tony falder i snak på den lokale genbrugsplads, hvor snakken hurtigt kommer ind på musikken. Kort efter afholdes den første øveaften og grundstenene til hvad vi, i dag, kender som OnsdagsJam blev dannet.