Hvem er vi

© Copyright. All Rights Reserved.

FLYING MOMENTS

LIVEMUSIK TIL ALLE

 

Vores musik til din fest.

Musik fra 60'erne og op til i dag.

Vi garantere at du kan synge med...

HER KAN DU FANGE OS

 

Facebook: Flying Moments

Email: booking@flyingmoments.dk

Phone: (+45) 50 444 501 eller (+45) 31 179 514

Flying Moments

Livemusik til enhver anledning

Vores historie

Året var 2014 da Flemming Buchhave Nielsen og Tony Eichen skulle slå pjalterne sammen, sådan rent musikalsk. De mødtes igennem fælles bekendte og da snakken faldt på guitar, besluttede de, at lave en fast øve-/jam-dag.

Som tiden gik begyndte et godt og bredt repertoire at tage form, og frem for kun at holde det til hyggen, begyndte Flemming at tage med på Tony's spillejobs.

 

De to voksne drenge kæmpede i lange tider med et bandnavn, og skønt navne som Fleny, Teflon og Felton lå i kortene, skulle det vise sig, at være en navne generator der kom med Bandets nye navn.

 

En aften hvor Tony sad ved tasterne og dappede Flemming og Tony ind i navne-generatoren, kom åbenbaringen - "FLYING MOMENT" - et "S" blev tilføjet, og bandet havde nu et navn, der ikke alene var en sammensmeltning af deres navne, men også en beskrivelse af hvordan det føles når de spiller til fetlige arrangementer landet over - For tiden flyver bogstaveligt talt afsted.

I sommeren 2018 besluttede Flying Moments at udvide bandet med en ekstra mand, da de mente at der manglede lidt bund samt rytmer i musikken. En kajon- (Trommekasse) spiller ved navn René Hultgreen skule vise sig at være løsningen, så i dag er der trommerytmer til de danseglade.

René kommer med en baggrund med trommesæt og større set up, men finder sig godt tilrette i de mere jordnære omgivelse ved Kajonen.

 

De tre glade drenge, forstår at sprede stemning, og de har en tilgang til musikken, hvor smilet, hyggen og det folkelige er i højsædet. Fokus er på at alle skal have en god oplevelse.

 

Flying Moments levere underholdning i særklasse, og skønt de kun har 2 guitarister og en kajon bag Tony's vokal, så garantere de en god aften, hvor du som gæst/kunde, kan synge med på mindst hver tredie nummer.

De spiller til alle arrangementer og arbejder blandt andet på at komme ud med lidt mere af deres eget musik.

Skal du bruge musik til festen, under middagen, til receptionen, på den lokale pub eller noget helt andet, så se mere her.

 

Kom helt tæt på mennesken bag Flying Moments, og få en unik oplevelse hvor de spiller deres egne numre, og fortæller historien bag.

 

"Onsdag-Jam" er Flying Moments faste øveaften.

Det kan du få hjem i din stue, og tilmed ganske gratis. Max. 20 kilomter fra Nivå.